Jaminan Kualitas Bola Luar Joint-Z12054

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

NAHA GABUNG GABUNG PENTING?

Sapertos sambungan sendi pinggul manusa, sendi bal janten titik pangsi. Éta mangrupikeun komponén integral anu ngahubungkeun sababaraha rupa hubungan antara gantung sareng sasis anjeun. Salaku roda dina kendaraan anjeun ngalir ka luhur sareng ka handap pivots gantung ngaliwatan sendi bola. Aranjeunna ngantepkeun gantung kana gerak mandiri tanpa ngaganggu aksi roda na. Gerakan mandiri ieu ngasingkeun gerakan roda tina chassis, nyiptakeun perjalanan anu lemes sareng sepi.

Aya opat komponén utama gabungan bola:

445

Lokasi gabungan bola nangtukeun naha éta bakal beban-bantalan atanapi henteu-beban.

Beban bola bantalan beban tunduk kana setrés kontinyu sareng kedah sering dipariksa pikeun mastikeun kinerja anu optimal. Gumantung kana konfigurasi gantung (Multi-Link, MacPherson, Double Wishbone, Solid Axle), sendi bola tiasa aya dina panangan kontrol luhur sareng / atanapi handap, ogé knuckles setir. Éta ogé tiasa dipendakan dina gantung tukang. Salaku tambahan, gumantung kana desain gantung sareng aplikasi wahana, sendi bal tiasa muncul salaku:

1

Tangrui ngabaru unggal komponén gabungan bola. Insinyur urang fokus kana ningkatkeun kahirupan bagian sareng gampang dipasangna, maksa ngahukum uji coba katahanan pikeun ngesahkeun unggal desain anyar.

Aplikasi:

1
Parameter Eusi
Jenis Sendi bal
OEM NO. 43340-29095
Ukuranna Standar OEM
Bahan --- tuang waja--- Matak-aluminium--- Matak tambaga--- Beusi mulur
Warna Hideung
Merek Kanggo TOYOTA 
Jaminan 3taun / 50.000km
Sertipikat IS016949 / IATF16949

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami