Pabrik Pasokan Langsung Bola Joint-Z12069

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Awak urang diwangun ku seueur sendi. Sendi ngabantosan urang pikeun mindahkeun langkung dinamis sareng fleksibel, sareng gerakan ieu ngagentoskeun pangaruhna. Gabungan bal ibarat gabungan tina gantung kandaraan. Sambungkeun antara panangan kontrol sareng ros-rosan.

Kunaon bola?

Pikeun ngendalikeun mobil, diperyogikeun yén roda payun tiasa diputer dina arah anu dipikahoyong. Mékanisme setir dianggo pikeun persis muterkeun roda, sareng bantalan bola dianggo pikeun nyambungkeun cam Rotary kana tuas. Pamakéan gabungan bola tina frét ngamungkinkeun gulungan hub pikeun muterkeun ngeunaan porosna sareng dina waktos anu sami ngagaduhan sambungan anu fleksibel sareng tuas, anu penting pisan pikeun operasi gantung.

Struktur gabungan bola.

Cangkang panyokong bola aya bentukna béda-béda, tapi struktur sareng prinsip karyana sami. Boh bantalan bal luhur sareng handap diwangun ku: ramo anu nganggo benang (atanapi alur) sareng gabungan bola, perumahan, kopling polimér, mesin cuci clamping sareng penutup. Ogé, anu ngadukung mangrupikeun jinis anu leyur sareng teu tiasa dipisahkeun. Sateuacanna, sering pisan perbaikan bantalan bola dilakukeun, éta diwangun ku ngagentos unsur palastik. Perbaikan sapertos kitu malikkeun dukungan ti tilas kapadetan gerak. Tapi, metode pamulihan ieu henteu malikkeun réliabilitas awal mékanisme bola, sabab unsur polimér diganti, sareng ramo tetep lami, sareng salami operasi panjangna hinge ieu, éta tiasa ngabentuk microcracks anu tiasa nyababkeun karusakan logam sareng nyiptakeun kaayaan darurat di jalan. Bantalan bola modéren pikeun mobil, sadayana kirang sering dilakukeun ku panggunaan struktur anu rubuh, sareng saatos gagal, éta kedah diganti. Sareng naon anu kedah dipésér, bantalan bola luhur sareng handap kalayan pengencang kalayan harga anu murah, toko online toko suku cadang mobil "Tangrui" bakal ngabantosan anjeun, di dinya aya sajumlah lega sadaya alat suku cadang anu diperlukeun sareng alat dina harga anu pikaresepeun. Pikeun ngagentos bantalan bola dina mobil Lada nganggo payun, tukang atanapi sadaya-roda drive, anjeun kedah ngahubungi para profesional, pusat jasa, atanapi upami anjeun gaduh kahoyong sareng sababaraha alat, anjeun tiasa ngalereskeun nyalira.

Kalayan sisipan gabungan bola, unit gantung kandaraan ngagaduhan seueur gerakan. Gabungan bola dioperasikeun sahingga bagian gantung tiasa gerak dina sababaraha arah, henteu ngan ukur dina arah anu tangtu. Gerakan ieu ngabubarkeun dampak kana mobil.

■ Perawatan Surface Kuat

Tangrui ngagaduhan lapisan déposisi eleTangruio tiasa dibandingkeun sareng tingkat OE pikeun nyegah karat tina ngirangan katahanan.

■ Korsi Plastik

Tangrui ngagunakeun korsi bal plastik. Karuksakan gesekan lemah sareng variasi torsi sareng beberesih rendah tiasa ngajagi kinerja panjang.

■ Kancing Bal & Hard

Tangrui ngirangan kasarna permukaan bal ngaliwatan prosés ngabakar, ngajantenkeun bal janten lancar.

Éta ogé ngagaduhan kakuatan anu luhur ku nerapkeun waja karbon, perlakuan panas, sareng panas tiris.

Aplikasi:

1
Parameter Eusi
Jenis Sendi bal
OEM No.  1603545 1603544
Ukuranna Standar OEM
Bahan --- Cor waja --- Cast-aluminium --- Cast tambaga --- Ductile iron
Warna Hideung
Merek Pikeun OPEL
Jaminan 3taun / 50.000km
Sertipikat IS016949 / IATF16949

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami