OEM 30639780 sareng 30639781 ARMS CONTROL Pikeun VOLVO -Z5148

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

NAHA SENI KONTROL PENTING?

Panangan kontrol nyayogikeun hubungan sareng titik pangsi antara gantung sareng sasis kendaraan anjeun. Ilaharna ngahubungkeun ros-rosan setir kana pigura awak, panangan kendali nganggo sendi bola sareng semak anu dianggo sasarengan pikeun ngajaga pelacakan sareng posisi anu leres. Salaku conto, panangan kontrol anu langkung handap ngabantosan dina nyetél posisi bujur sareng gurat roda nalika kendaraan dina gerak.

Kontrol panangan ngalawan réa gaya beban, sapertos akselerasi / ngerem, sudut bari ngarobah sareng beurat awak anu ditunda. Éta ogé ngagaduhan fungsi tambahan pikeun ngajaga keselarasan kabayang dinamis. Ieu ngirangan noise anu dikirimkeun, shock jalan sareng geter bari nyayogikeun perlawanan ka gerakan gantung anu teu dihoyongkeun.

Gumantung kana konfigurasi gantung (Multi-Link, MacPherson, Double Wishbone), panangan kontrol tiasa ditempatkeun di gantung payun sareng tukang, dina posisi luhur sareng handap.

4
5

Ku nyambungkeun suspénsi kénca sareng katuhu kendaraan kana palang penstabil, tautan penstabil ngajaga roda dina jangkungna sami sareng ngirangan gulung awak kendaraan.

Naon anu ngajantenkeun panangan kontrol urang janten hébat? Tangrui masihan teknisi tepi, ku ngabaru unggal komponén panangan kontrol. Rata-rata, masang panangan kendali urang butuh waktos kirang 30% sabab sendi bola sareng bushings tos dipasang. Insinyur urang fokus kana ngajantenkeun bagian-bagian urang langkung gampang dipasang sareng diwangun kanggo nyayogikeun umur jasa anu langkung lami. Padamelan ngahukum uji coba durabilitas, kami ngesahkeun unggal desain énggal pikeun mastikeun anjeun kéngingkeun kinerja anu tiasa dipercaya.

Aplikasi:

1
Parameter Eusi
Jenis

As hareup, Kénca, Handap VOLVO XC90 [03-11]

As hareup, Katuhu, Handap VOLVO XC90 [03-11]

OEM NO.

30639780,30639781

Ukuranna Standar OEM
Bahan --- Cor waja --- Cast-aluminium --- Cast tambaga --- Ductile iron
Warna Hideung
Merek Pikeun VOLVO
Jaminan 3taun / 50.000km
Sertipikat IS016949 / IATF16949

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami