• Factory Wholesale Lower Suspension Ball Joints- Z12050

    Pabrik Grosir Grosir Suspensi Bola Sendi- Z12050

    NAHA GABUNG GABUNG PENTING? Sapertos sambungan sendi pinggul manusa, sendi bal janten titik pangsi. Éta mangrupikeun komponén integral anu ngahubungkeun sababaraha rupa hubungan antara gantung sareng sasis anjeun. Salaku roda dina kendaraan anjeun ngalir ka luhur sareng ka handap pivots gantung ngaliwatan sendi bola. Aranjeunna ngantepkeun gantung kana gerak mandiri tanpa ngaganggu aksi roda na. Gerakan mandiri ieu ngasingkeun gerakan roda tina chassis, nyiptakeun perjalanan anu lemes sareng sepi. Aya opat ...
  • Aftermarket Car Parts Pathfinder Accessories Ball Joint-Z12051

    Aftermarket Car Bags Pathfinder Asesoris Bola Joint-Z12051

    Naon anu dilakukeun sendi bal? Sendi bola mangrupikeun komponén gantung payuneun mobil. Gantung hareup mangrupikeun kompléks kompléks sambungan, sendi, semak sareng bantalan anu ngamungkinkeun roda hareup anjeun ngalih ka luhur sareng ka handap sacara mandiri sareng mengkol ka kénca atanapi ka katuhu babarengan. Sapanjang gerak gantung tiasa maksimalkeun kontak ban sareng jalan pikeun kendali kendaraan anu optimal sareng pakéan ban. Sendi bola mangrupikeun komponén kritis gantung payun anu ngahubungkeun sababaraha tautan sareng ...
  • Quality Guarantee Outer Ball Joint-Z12054

    Jaminan Kualitas Bola Luar Joint-Z12054

    NAHA GABUNG GABUNG PENTING? Sapertos sambungan sendi pinggul manusa, sendi bal janten titik pangsi. Éta mangrupikeun komponén integral anu ngahubungkeun sababaraha rupa hubungan antara gantung sareng sasis anjeun. Salaku roda dina kendaraan anjeun ngalir ka luhur sareng ka handap pivots gantung ngaliwatan sendi bola. Aranjeunna ngantepkeun gantung kana gerak mandiri tanpa ngaganggu aksi roda na. Gerakan mandiri ieu ngasingkeun gerakan roda tina chassis, nyiptakeun perjalanan anu lemes sareng sepi. Aya opat ...
  • Stable Quality Car Steering Suspension Control Arm Parts Ball Joint-Z12056

    Kontrol Kualitas Mobil Steering Suspension Control Arm Bagian Bola Joint-Z12056

    Peryogi Sendi Bola Anyar? Sendi bola ngagaduhan peran anu penting dina operasi aman setir sareng gantung mobil. Aranjeunna nyambungkeun ros-rosan kemudi kana panangan kontrol. Gabungan bola mangrupikeun bal sareng stop kontak anu fleksibel anu ngamungkinkeun gantung tiasa gerak sareng dina waktos anu sami ngamungkinkeun roda pikeun nyetir. Kusabab gabungan bola tiasa ngalih kana dua arah anu béda sakaligus, gantungna ogé tiasa. Kandaraan mungkin gaduh sababaraha majelis gabungan bola gumantung kana gantung khusus ...
  • High Quality Auto Parts Ball Joint For NISSAN-Z12058

    Kualitas Tinggi Bagian Otomatis Bola Joint Pikeun NISSAN-Z12058

    NAHA GABUNG GABUNG PENTING? Sapertos sambungan sendi pinggul manusa, sendi bal janten titik pangsi. Éta mangrupikeun komponén integral anu ngahubungkeun sababaraha rupa hubungan antara gantung sareng sasis anjeun. Salaku roda dina kendaraan anjeun ngalir ka luhur sareng ka handap pivots gantung ngaliwatan sendi bola. Aranjeunna ngantepkeun gantung kana gerak mandiri tanpa ngaganggu aksi roda na. Gerakan mandiri ieu ngasingkeun gerakan roda tina chassis, nyiptakeun perjalanan anu lemes sareng sepi. Aya opat ...
  • Front Suspension Lower Ball Joint For NISSAN-Z12059

    Gantung Depan Bola Handap Joint Pikeun NISSAN-Z12059

    Naon anu dilakukeun sendi bal? Sendi bola mangrupikeun komponén gantung payuneun mobil. Gantung hareup mangrupikeun kompléks kompléks sambungan, sendi, semak sareng bantalan anu ngamungkinkeun roda hareup anjeun ngalih ka luhur sareng ka handap sacara mandiri sareng mengkol ka kénca atanapi ka katuhu babarengan. Sapanjang gerak gantung tiasa maksimalkeun kontak ban sareng jalan pikeun kendali kendaraan anu optimal sareng pakéan ban. Sendi bola mangrupikeun komponén kritis gantung payun anu ngahubungkeun sababaraha tautan sareng ...
  • High Quality Ball Joint Auto Spare Parts Oem- Z12061

    Kualitas tinggi Ball Joint Auto Spare Parts Oem- Z12061

    Awak urang diwangun ku seueur sendi. Sendi ngabantosan urang pikeun mindahkeun langkung dinamis sareng fleksibel, sareng gerakan ieu ngémutan pangaruhna. Gabungan bal ibarat gabungan tina gantung kandaraan. Sambungkeun antara panangan kontrol sareng ros-rosan. Kunaon bola? Pikeun ngendalikeun mobil, diperyogikeun yén roda payun tiasa diputer dina arah anu dipikahoyong. Mékanisme setir dianggo pikeun persis muterkeun roda, sareng bantalan bola dianggo pikeun nyambungkeun cam Rotary kana tuas. Pamakéan bola gabung ...
  • Auto Parts Upper Ball Joint For OPEL  -Z12063

    Otomatis Bagian Bola Atas Sisi Pikeun OPEL -Z12063

    Naon anu dilakukeun sendi bal? Sendi bola mangrupikeun komponén gantung payuneun mobil. Gantung hareup mangrupikeun kompléks kompléks sambungan, sendi, semak sareng bantalan anu ngamungkinkeun roda hareup anjeun ngalih ka luhur sareng ka handap sacara mandiri sareng mengkol ka kénca atanapi ka katuhu babarengan. Sapanjang gerak gantung tiasa maksimalkeun kontak ban sareng jalan pikeun kendali kendaraan anu optimal sareng pakéan ban. Sendi bola mangrupikeun komponén kritis gantung payun anu ngahubungkeun sababaraha tautan sareng ...
  • Wholesale Car Suspension Spare Parts Ball Joint-Z12065

    Borongan Mobil Gantung Suku Cadang Bola Joint-Z12065

    Awak urang diwangun ku seueur sendi. Sendi ngabantosan urang pikeun mindahkeun langkung dinamis sareng fleksibel, sareng gerakan ieu ngémutan pangaruhna. Gabungan bal ibarat gabungan tina gantung kandaraan. Sambungkeun antara panangan kontrol sareng ros-rosan. Kunaon bola? Pikeun ngendalikeun mobil, diperyogikeun yén roda payun tiasa diputer dina arah anu dipikahoyong. Mékanisme setir dianggo pikeun persis muterkeun roda, sareng bantalan bola dianggo pikeun nyambungkeun cam Rotary kana tuas. Pamakéan bola gabung ...
  • English Type Axle Suspension Front Left Right Ball Joint-Z12066

    Inggris Jenis Gantung Gantung Hareup Kénca Bola Bola Joint-Z12066

    NAHA GABUNG GABUNG PENTING? Sapertos sambungan sendi pinggul manusa, sendi bal janten titik pangsi. Éta mangrupikeun komponén integral anu ngahubungkeun sababaraha rupa hubungan antara gantung sareng sasis anjeun. Salaku roda dina kendaraan anjeun ngalir ka luhur sareng ka handap pivots gantung ngaliwatan sendi bola. Aranjeunna ngantepkeun gantung kana gerak mandiri tanpa ngaganggu aksi roda na. Gerakan mandiri ieu ngasingkeun gerakan roda tina chassis, nyiptakeun perjalanan anu lemes sareng sepi. Aya opat ...
  • TangRui Oem Ball Joint FOR OPEL-Z12068

    TangRui Oem Ball Joint FOR OPEL-Z12068

    Peryogi Sendi Bola Anyar? Sendi bola ngagaduhan peran anu penting dina operasi aman setir sareng gantung mobil. Aranjeunna nyambungkeun ros-rosan kemudi kana panangan kontrol. Gabungan bola mangrupikeun bal sareng stop kontak anu fleksibel anu ngamungkinkeun gantung tiasa gerak sareng dina waktos anu sami ngamungkinkeun roda pikeun nyetir. Kusabab gabungan bola tiasa ngalih kana dua arah anu béda sakaligus, gantungna ogé tiasa. Kandaraan mungkin gaduh sababaraha majelis gabungan bola gumantung kana gantung khusus ...
  • Front Lower Rearward Control Arm For BENZ-Z5130

    Lengan Kontrol Rearward Handap Hareup Pikeun BENZ-Z5130

    NAHA SENI KONTROL PENTING? Panangan kontrol nyayogikeun hubungan sareng titik pangsi antara gantung sareng sasis kendaraan anjeun. Ilaharna ngahubungkeun ros-rosan setir kana pigura awak, panangan kendali nganggo sendi bola sareng semak anu dianggo sasarengan pikeun ngajaga pelacakan sareng posisi anu leres. Salaku conto, panangan kontrol anu langkung handap ngabantosan dina nyetél posisi bujur sareng gurat roda nalika kendaraan dina gerak. Pakarang kendali nolak seueur kakuatan pemuatan, sapertos ...
123456 Teras> >> Halaman 1/8