Warta perusahaan

  • Lokakarya bébas lebu

    Perusahaan kami parantos ngamimitian persiapan lokakarya bébas debu di awal Oktober. Éta bakal ngabantosan ningkatkeun kualitas produk saatos dikirimkeun sareng dianggo.
    Maca deui
  • Panerapan Sistem

    Kami BYD mitra sumping ka pabrik kami pikeun sertifikasi sistem manajemen kualitas TS16949 (IATF).
    Maca deui
  • Pameran Acara Perdagangan

    Automekanika Shanghai 2018 2018.11 Pameran Perdagangan Internasional Shanghai pikeun Bagian Otomotif, Alat sareng Panyedia Layanan Pameran Nasional sareng Pusat Konperénsi (Shanghai), Cina.
    Maca deui