Profil Perusahaan

Tentang Kami

Perusahaan: ANHUI TANGRUI OTOMOTIF TECHNOLOGY CO., LTD

Alamat Pendaftaran: 116 # Jalan Fangzheng, Jiujiang Zona Pangembangan Ékonomi sareng Teknologi, Wuhu Kota, Anhui

Pagawe: 150(Téknis & Kualitas Dep.30Produksi Dep.100 )

Tanggal Ngadegkeun: 2016

Daérah Gedong: 40000(Tluas produksi otal basa produksi county Wuhu sareng basis produksi Wuhu City)

Bisnis utama: Suku cadang otomotif (Pikeun mobil umum, dipasang deuimobil, mobil calssicbagian kandaraan pangrojong darat bandara,

sapertos steering knuckle, control arm, hub kabayang, jeung sajabana.)

Nilai Kaluaran 2017: Langkung Saratus Juta

ANHUI TANGRUI AUTOMOTIVE TECHNOLOGY CO., LTD (Markas) diadegkeun dina 2016, tempatna di 116 #

Jalan Fangzheng, Wuhu zona pangembangan ékonomi sareng téknologi, Anhui, kalayan transportasi anu merenah.

Ngahijikeun R & D, manufaktur sareng penjualan, sareng téknologi canggih sareng alat, manajemén ketat, téknologi canggih sareng kontrol kualitas ketat. Husus dina produksi knuckles setir. Ayeuna aya langkung ti 800 jinis ros-rosan kemudi, kalebet kelas luhur, kelas tengah sareng minicars. Divisi penjualan urang dibagi kana OEM sareng aftermarket (domestik sareng asing)

Sareng dua bagéan pasar di dalam sareng luar negeri, ayeuna nyayogikeun knuckles setir pikeun CTCS, Chery, BYD, Geely sareng BAIC.

Dijual di Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung daérah séjén. Kami gaduh jaringan penjualan domestik anu éksténsif, ngalangkungan daérah maju sareng kota.

Dua pangkalan pabrik perusahaan ngaliput luas 40000 méter pasagi, kalayan 5 bengkel: casting nodular, 2 mesin CNC, pangobatan permukaan sareng pamekaran kapang. Aya saperangkat lini perawatan keusik di bengkel casting. Kapasitas pangobatan bulanan ngalembereh beusi nyaéta 800 ton, sareng kapasitas dina lokakarya pengolahan nyaéta 200,000 pcs / bulan. Lokakarya pangubaran permukaan ngagaduhan garis E-palapis otomatis pinuh. Bengkel pangembanganolda gaduh sakumpulan desain kapang profesional, désainer prosés.

Filsafat bisnis perusahaan kuring nyaéta "Karir saé dina ngahususkeun, sareng kasuksésan kahontal ku cara mikir". Kami parantos komitmen kana panilitian sareng pamekaran ros-rosan setir, nyandak téknologi salaku inti.

Inovasi kontinyu, sareng narékahan pikeun ningkatkeun kualitas produk mangrupikeun tanggung jawab urang. Perusahaan parantos disahkeun ku ISO9000 di 2007, sareng parantos ngahontal sareng nerapkeun manajemen kualitas TS16949 di 2017.

Produk perusahaan diawasi tina prosés prosés casting sareng mesin numutkeun standar sistem manajemen mutu ISO / TS16949.

Wilujeng komunikasi sareng gawé bareng kami.

Pameran

1 (3)
1 (2)
1 (1)