• Front Lower Rearward Control Arm For BENZ-Z5130

    Lengan Kontrol Rearward Handap Hareup Pikeun BENZ-Z5130

    NAHA SENI KONTROL PENTING? Panangan kontrol nyayogikeun hubungan sareng titik pangsi antara gantung sareng sasis kendaraan anjeun. Ilaharna ngahubungkeun ros-rosan setir kana pigura awak, panangan kendali nganggo sendi bola sareng semak anu dianggo sasarengan pikeun ngajaga pelacakan sareng posisi anu leres. Salaku conto, panangan kontrol anu langkung handap ngabantosan dina nyetél posisi bujur sareng gurat roda nalika kendaraan dina gerak. Pakarang kendali nolak seueur kakuatan pemuatan, sapertos ...
  • Adjustable Rear Control Arms For Audi – Z5137

    Lengan Kontrol Rear adjustable Kanggo Audi - Z5137

    Panangan kendali ngarakit gabungan bola sareng bushing dina awak anu kuat. Bagian gabungan bola réaksi sacara fleksibel ku cara ngahubungkeun sareng knuckles anu dilengkepan ku sababaraha bagéan gantung sareng roda. Bushing karét aman ngalereskeun awak kendaraan sareng panangan kontrol sareng nyerep shock. ■ Awak Kuat Éta awak panangan kendali anu kuat anu tiasa ngadukung bagian gantung ngalangkungan lempengan baja padet anu panas sareng bahan aluminium palsu anu ditempa. ■ Perawatan Permukaan Kuat Tangrui ngagaduhan eleTangru ...
  • Left Front Lower Control Arm Oem  For Honda Pilot -Z5133

    Kénca payuneun Handap Kontrol Lengan Oem Pikeun Pilot Honda -Z5133

    Naon ari panangan? Kontrol panangan, sakapeung disebut "A arm," mangrupikeun inti tina sistem gantung payun anjeun. Dina istilah anu saderhana, panangan kontrol mangrupikeun tautan anu nyambungkeun roda payun anjeun kana mobil anjeun. Hiji tungtung nyambungkeun kana rakitan roda sareng tungtung anu sanés nyambung kana kerangka mobil anjeun. Panangan kontrol luhur nyambung ka daérah paling luhur tina roda payun sareng panangan kontrol handap nyambung ka bagian paling handap tina roda payun, kalayan kadua panangan teras napel kana pigura ca ...
  • Aluminium Brand New Front Control Arm  For Audi-Z5139

    Aluminium Brand New Front Control Arm Pikeun Audi-Z5139

    NAHA SENI KONTROL PENTING? Panangan kontrol nyayogikeun hubungan sareng titik pangsi antara gantung sareng sasis kendaraan anjeun. Ilaharna ngahubungkeun ros-rosan setir kana pigura awak, panangan kendali nganggo sendi bola sareng semak anu dianggo sasarengan pikeun ngajaga pelacakan sareng posisi anu leres. Salaku conto, panangan kontrol anu langkung handap ngabantosan dina nyetél posisi bujur sareng gurat roda nalika kendaraan dina gerak. Pakarang kendali nolak seueur kakuatan pemuatan, sapertos ...
  • Tangrui Oem Front Control Arm For Porsche-Z5140

    Tangrui Oem Front Control Arm Pikeun Porsche-Z5140

    Naon ari panangan? Kontrol panangan, sakapeung disebut "A arm," mangrupikeun inti tina sistem gantung payun anjeun. Dina istilah anu saderhana, panangan kontrol mangrupikeun tautan anu nyambungkeun roda payun anjeun kana mobil anjeun. Hiji tungtung nyambungkeun kana rakitan roda sareng tungtung anu sanés nyambung kana kerangka mobil anjeun. Panangan kontrol luhur nyambung ka daérah paling luhur tina roda payun sareng panangan kontrol handap nyambung ka bagian paling handap tina roda payun, kalayan kadua panangan teras napel kana pigura ca ...
  • 6L8Z-30-78AA And YL823078AA Control Arms  For KUGA-Z5142

    6L8Z-30-78AA Sareng YL823078AA Pakarang Kontrol Pikeun KUGA-Z5142

    Hurungkeun ka Tangrui pikeun setir & gantung. Panangan kendali sareng panangan kendali trek kami anu nyata. Salaku unsur kritis desain kendaraan sareng bagian anu teu integral tina sistem gantung, anjeun kedah milih panangan kontrol kualitas OE. Kusabab kitu anjeun tiasa ngalih ka Tangrui pikeun setir & suspénsi anu andal. Naha anjeun kedah percanten ka Tangrui pikeun panangan kontrol? Panangan kontrol urang ngalaman 100% deteksi retakan sareng tés deteksi cacad ultrasonik pikeun mastikeun bahan cocog sareng OE ...
  • OEM TD11-34-300B and TD11-34-350B CONTROL ARMS For Mazda -Z5146

    OEM TD11-34-300B sareng TD11-34-350B ARMS CONTROL Pikeun Mazda -Z5146

    Panangan kendali ngarakit gabungan bola sareng bushing dina awak anu kuat. Bagian gabungan bola réaksi sacara fleksibel ku cara ngahubungkeun sareng knuckles anu dilengkepan ku sababaraha bagéan gantung sareng roda. Bushing karét aman ngalereskeun awak kendaraan sareng panangan kontrol sareng nyerep shock. ■ Awak Kuat Éta awak panangan kendali anu kuat anu tiasa ngadukung bagian gantung ngalangkungan lempengan baja padet anu panas sareng bahan aluminium palsu anu ditempa. ■ Perawatan Permukaan Kuat Tangrui ngagaduhan eleTangru ...
  • OEM 30639780 and 30639781 CONTROL ARMS For VOLVO -Z5148

    OEM 30639780 sareng 30639781 ARMS CONTROL Pikeun VOLVO -Z5148

    NAHA SENI KONTROL PENTING? Panangan kontrol nyayogikeun hubungan sareng titik pangsi antara gantung sareng sasis kendaraan anjeun. Ilaharna ngahubungkeun ros-rosan setir kana pigura awak, panangan kendali nganggo sendi bola sareng semak anu dianggo sasarengan pikeun ngajaga pelacakan sareng posisi anu leres. Salaku conto, panangan kontrol anu langkung handap ngabantosan dina nyetél posisi bujur sareng gurat roda nalika kendaraan dina gerak. Pakarang kendali nolak seueur kakuatan pemuatan, sapertos ...
  • Hight Quality Control Arms  OEM 54500-3S000  For HYUNDAI SONATA-Z5149

    Lengan Kontrol Kualitas Hight OEM 54500-3S000 Pikeun HYUNDAI SONATA-Z5149

    Naon ari panangan? Kontrol panangan, sakapeung disebut "A arm," mangrupikeun inti tina sistem gantung payun anjeun. Dina istilah anu saderhana, panangan kontrol mangrupikeun tautan anu nyambungkeun roda payun anjeun kana mobil anjeun. Hiji tungtung nyambungkeun kana rakitan roda sareng tungtung anu sanés nyambung kana kerangka mobil anjeun. Panangan kontrol luhur nyambung ka daérah paling luhur tina roda payun sareng panangan kontrol handap nyambung ka bagian paling handap tina roda payun, kalayan kadua panangan teras napel kana pigura ca ...
  • Front Adjustable Upper Control Arms Suitable For Audi-Z5138

    Lengan Kontrol Luhur Anu Luwes Di payun Cocog Pikeun Audi-Z5138

    Hurungkeun ka Tangrui pikeun setir & gantung. Panangan kendali sareng panangan kendali trek kami anu nyata. Salaku unsur kritis desain kendaraan sareng bagian anu teu integral tina sistem gantung, anjeun kedah milih panangan kontrol kualitas OE. Kusabab kitu anjeun tiasa ngalih ka Tangrui pikeun setir & suspénsi anu andal. Naha anjeun kedah percanten ka Tangrui pikeun panangan kontrol? Panangan kontrol urang ngalaman 100% deteksi retakan sareng tés deteksi cacad ultrasonik pikeun mastikeun bahan cocog sareng OE ...
  • Tangrui Customized Control Arm Suitable For Ford-Z5141

    Tangrui Customized Control Arm Cocog Pikeun Ford-Z5141

    Panangan kendali ngarakit gabungan bola sareng bushing dina awak anu kuat. Bagian gabungan bola réaksi sacara fleksibel ku cara ngahubungkeun sareng knuckles anu dilengkepan ku sababaraha bagéan gantung sareng roda. Bushing karét aman ngalereskeun awak kendaraan sareng panangan kontrol sareng nyerep shock. ■ Awak Kuat Éta awak panangan kendali anu kuat anu tiasa ngadukung bagian gantung ngalangkungan lempengan baja padet anu panas sareng bahan aluminium palsu anu ditempa. ■ Perawatan Permukaan Kuat Tangrui ngagaduhan eleTangru ...
  • Good Control Arms Detail Design Suitable For Honda – Z5143

    Desain Detil Lengan Kontrol Anu Saé Cocog Pikeun Honda - Z5143

    NAHA SENI KONTROL PENTING? Panangan kontrol nyayogikeun hubungan sareng titik pangsi antara gantung sareng sasis kendaraan anjeun. Ilaharna ngahubungkeun ros-rosan setir kana pigura awak, panangan kendali nganggo sendi bola sareng semak anu dianggo sasarengan pikeun ngajaga pelacakan sareng posisi anu leres. Salaku conto, panangan kontrol anu langkung handap ngabantosan dina nyetél posisi bujur sareng gurat roda nalika kendaraan dina gerak. Pakarang kendali nolak seueur kakuatan pemuatan, sapertos ...
12 Teras> >> Halaman 1/2