Gantung Sareng Bagian kemudi Knuchles-Z5020

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bagian tina Majelis Knuckle Setir

Kenek setir nyambungkeun setir sareng komponén gantung. Sapertos kitu, aranjeunna ngandung bagian pikeun ngagantelkeun bagian sareng rakitan boh sistem gantung sareng setir. Kabayangna ogé. Bagian ros-rosan steering utama kalebet

Permukaan dipasang pikeun bantalan bola atanapi liang rintisan

Masang pikeun panangan kontrol luhur dina gantung pigura sareng strut pikeun jinis gantung MacPherson

Masang pikeun dasi rod atanapi setir panangan

Masang pikeun sendi bola atanapi panangan kontrol handap

Titik pikeun ngagantelkeun calipers rem

Diagram setir di luhur ngagambarkeun bagian ieu. Catet yén komponénna tiasa bénten ukuran sareng bentuk. Versi dina mobil anjeun tiasa, ku sabab kitu, katingalna béda ti anu aya dina diagram. Tata letak umum tetep sami, sanaos, gumantung kana jinis ros-rosan.

Kenop setir ieu dirékayasa sacara presisi sareng diuji sacara ketat pikeun nyayogikeun gaganti anu dipercaya pikeun ros-rosan asli dina kendaraan khusus.

Ngaganti langsung - ros-rosan setir ieu didesain kanggo ngagentos knuckle aslina dina kendaraan khusus

Cocog dipercaya - direkayasa presisi pikeun cocog sareng ukuran komponén aslina

Konstruksi anu dipercaya - didamel kana standar anu ketat nganggo bahan awét

Diuji sacara ketat - ukuran kontrol kualitas anu tuntas mastikeun umur panjang

Naon ros-rosan setir kualitas anu saé?

Nalika mésér knuckle setir ngagantian anjeun, anjeun hoyong kualitas anu pangsaéna. Ogé, anu cocog sareng jinis sareng modél kendaraan anjeun. Pertimbangkeun faktor ieu.

lBahan

Upami beurat sanés masalah, knuckle waja kedah dilakukeun. Upami teu kitu, anjeun tiasa nguntungkeun tina beurat beurat aluminium. Mobil kompak biasana peryogi komponén anu ringan, sedengkeun kamampuan pikeun nahan karusakan langkung dipikahoyong pikeun kendaraan beurat.

Kasaluyuan

Knuckles setir umumna diwangun pikeun nyocogkeun kendaraan khusus. Sapertos kitu, anjeun ngan ukur kedah milih naon anu cocog sareng sarat kendaraan anjeun. Penjual bagian otomatis tiasa ngabantosan anjeun pikeun milih anu leres. Nalika mésér online, gaduh inpormasi mobil anjeun pikeun milarian keketeyepan anu ketat.

Instalasi betah

Sababaraha ros-rosan hésé dipasang sedengkeun anu sanés tiasa dipasang salaku tugas DIY. Jinis anu gampang dipasang kalebet jinis anu parantos dipasang. Upami ngémutan pikeun ngalaksanakeun setir knuckle setir nyalira, pilih jinis anu paling pas.

Jenis finish

Upami anjeun nyetir dina kaayaan anu parah, anjeun bakal nguntungkeun knuckle anu dijagaan leres. Komponénna tiasa ngagaduhan bénten-bénten anu béda, anu ogé beda-beda di antara pabrikan anu béda. Anu pas pikeun kaayaan anjeun penting pikeun nawiskeun panyalindungan korosi.

Aplikasi:

1
Parameter Eusi
Jenis Nyerep shock
OEM NO.  
Ukuranna Standar OEM
Bahan --- Cor waja --- Cast-aluminium --- Cast tambaga --- Ductile iron
Warna Hideung
Merek  
Jaminan 3taun / 50.000km
Sertipikat ISO16949 / IATF16949

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami