Kualitas tinggi Spring Shock Absorber-Z11069

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pikeun drive sapopoé sareng beurat di luar jalan, panyerepan kejutan tetep Jeep anjeun lancar sareng ngajagaan gantung na. Naha anjeun peryogi gentos, pamutahiran atanapi parobihan lengkep, Tangrui nawiskeun rangkeian guncangan anu dipasang pikeun sakitar taun sareng modél Jeep di pasar.

Ukur Anu Pangsaéna Dijual Di dieu
Salaku jeeper, anjeun terang yén rékayasa kualitas kaitung paling saé, sareng urang ogé ogé. Panggantian bagian shock kami asalna ti pabrikan luhur ti Pro Comp Suspension sareng Rubicon Express ka Daystar sareng Bilstein, sadayana parantos diuji sareng kabuktosan siap pikeun rig anjeun. Modél tabung kembar, monotube, sareng waduk sadayana sayogi pikeun naon waé anu anjeun candak. Pikeun rig luar jalan anu canggih, kami parantos ditutupan ku guncangan anu dipasang pikeun suspénsi anu diangkat ogé angkat alat kanggo perbarui DIY.

Ngan Anu Anjeun Peryogi
Bagian sareng asesoris gantung anu paling henteu pati hartos upami henteu cocog sareng rig anjeun, tapi di Tangrui kami pastikeun anjeun mendakan pertandingan anu pas. Katalog online kami, salawasna mutakhir dina saham lengkep kami online sareng lokal, cocog sareng modél kendaraan anjeun pikeun langsung cocog sareng masihan anjeun inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngabandingkeun, mésér sareng masang.

Komitmen ka Palanggan Urang
Kami bangga henteu ngan ukur dina produk kelas luhur kami tapi ogé kana kualitas jasa anu kami sediakan pikeun konsumén. Di sagigireun kabeungharan inpormasi online, tim ahli kami nyandak patarosan naon waé anu anjeun gaduh ku anjeun pikeun nyandak kaputusan anu leres ngeunaan naon anu kedah dipésér. Lian ti éta, unggal produk anu dijual dina Tangrui didukung ku garansi pertandingan harga 90 dinten. Upami pesaing ngajual naon anu anjeun mesen kirang ti anu anjeun mayar, hayu urang terang pikeun pengembalian dana dina bédana harga. Kalayan bagian premium, ahli khusus sareng harga anu teu kaéléhkeun, balanja sareng kami dina kapercayaan pinuh yén Jeep anjeun aya dina panangan anu saé.

Tunggang Langkung Hadé
Kalayan gaganti panyerepan kejutan, kendaraan anjeun bakal tampil langkung saé tibatan anu sateuacanna sareng anjeun bakal langsung ngaraos bédana nalika anjeun pencét jalan. Anjeun bakal perhatoskeun stabilitas anu ningkat nalika nyetir ngalangkungan jalan anu leutak, langkung cekelan nalika nyabak aliran deet sareng kanyamanan optimal nalika ngorondang dina jalur anu henteu rata. Pikeun tumpak anu langkung dikontrol anu ngajaga ban anjeun némpél dina handapeun taneuh anjeun pikeun kontak anu teras-terasan, anjeun peryogi guncangan Jeep pikeun ngagentos mobil anu tos lami, tos lusuh sareng nempatkeun anjeun deui dina kendali korsi supir. Kalayan pilihan modél panto dua sareng opat panto urang anu sayogi pikeun masing-masing atanapi pasangan gumantung kana merekna, anjeun bakal tiasa nganggo kendali anu langkung terkendali kalayan kinerja anu langkung saé sareng nyerep shock anu awét sareng tahan lama ieu.

Harga Anu Luar Biasa
Upami anjeun milari panyerepan kejutan pikeun Jeep atanapi truk, maka anjeun bakal datang ka tempat anu leres. Kami nawiskeun pilihan tina mérek pangsaéna di industri sareng dina harga anu teu aya tandinganna. Harga murah sadidinten kami sareng jaminan patandingan harga 100% mastikeun anjeun ngirit paling nalika anjeun balanja ningkatkeun atanapi ngarobih kendaraan anjeun. Balanja koleksi kami dinten ieu pikeun ngamangpaatkeun harga anu luar biasa ieu sareng nganggo Jeep, treuk atanapi SUV anjeun ku alat-alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngajalankeun performa luhur.

Henteu aya anu saé sapertos balap jalan satapak sareng ngaraos jaga dimana anjeun badé. Tapi masalah tiasa timbul nalika kendaraan anjeun irung nalika beuleum atanapi ngageter handapeun anjeun. Upami éta masalahna, maka waktuna pikeun ngagentos nyerep shock anjeun sareng nempatkeun anjeun deui kadali di jalan. Di dieu di Tangrui, kami ngagaduhan seueur pilihan panyerepan kejutan ti mérek terkenal di industri sapertos Pro Comp Suspension, King Shocks sareng Skyjacker pikeun milih shock absorber pikeun kendaraan luar angkasa anjeun atanapi supir harian anjeun.

Aplikasi:

1
Parameter Eusi
Jenis Nyerep shock
OEM NO.

2430418

242115

Ukuranna Standar OEM
Bahan --- Cor waja --- Cast-aluminium --- Cast tambaga --- Ductile iron
Warna Hideung
Merek Pikeun Mitsubishi, Lancer
Jaminan 3taun / 50.000km
Sertipikat ISO16949 / IATF16949

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami