Sejarah / Budaya

Carita Urang

Zhejiang Yuhuan Zhongxin Auto Parts Co., Ltd. didirikeun taun 1994 sareng ngalih ka kabupaten Wuhu di 2005. DidirikeunWuhu Zhongsheng steering knuckle Co., Ltd. dina waktos anu sasarengan, caket caket 2 hektar.

ANHUI TANGRUI AUTOMOTIVE TECHNOLOGY CO., LTD (Markas) diadegkeun dina 2016, tempatna di 116 #Jalan Fangzheng, zona pangwangunan téknologi & téknologi walungan wuhu jiujiang, Wuhu City, kalebet caket 5 hektar.

Filsafat bisnis perusahaan kuring nyaéta "Karir saé dina ngahususkeun, sareng kasuksésan kahontal ku cara mikir". Kami parantos komitmen kana panilitian sareng pamekaran ros-rosan setir, nyandak téknologi salaku inti.

Perusahaan parantos disahkeun ku ISO9000 di 2007, sareng parantos ngahontal sareng nerapkeun kualitas TS16949 manajemén di 2017. Sareng ningkatkeun ka IATF16949 di 2019.

Nilai kaluaran 2018 caket $ 15,000,000.00.