FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

UMUM

1. Naon bidang aplikasi utama anjeun? Kandaraan anu dirobih atanapi kendaraan sipil?

Sistem setir sareng Gantung duanana kendaraan anu dirobih boh kandaraan sipil

2. Naon kualifikasi atanapi sertifikasi? Sareng alat utami sareng alat tés?

Sertifikasi: IATF16949 Alat tés: koordinat alat ukur koordinat trilinear, X-RAY, GENERTATORS, detéktor Metallographic, spéktrograf sareng sajabana Langkung ti 20 rupa-rupa jinis produk tiasa janten R&D per bulan.

3. Naon cara mayar anjeun?

TT, Dina USD / euro, tanggal kiridit tiasa didukung saatos kerjasama 6 bulan

4. Naon cara bungkusan standar anjeun? Kasempetan pikeun disaluyukeun?

Kayu CTN, kantong opp batin, luar di palét., OEM & ODM sayogi.

Kawijakan

1. Naon kawijakan jaminan anjeun?

Tangrui nawiskeun jaminan industri pikeun sadaya produk kalebet garansi Penggantian Hirup dina seueur sistem setir sareng bagian-bagian anu ditangguhkeun Suspénsi.

2. Naon kabijakan pamulangan anjeun?

Kawijakan balik Tangrui tiasa ditingali di dieu. Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten nelepon kami di 0086-553-2590369

PRODUK

1. Naha mésér Produk Tangrui? Produk utama anjeun? Pasar utama sareng klien mana anu anjeun dilayanan?

Tangrui khusus dina sistem setir sareng suspénsi langkung ti 20 taun, kami ngalayanan Toyota, Honda, Kia, Nissan, Ford, Buick, Chevrolet, Renault, Geely, Chery, BYD sareng sajabana produk-produk utama kalebet rengking steering, control control, shock absorber , bola babarengan, hub roda.

 Pasar utama: Amérika Kalér

2. Naon Moq produk anyar anjeun?

300 sét, upami stocking item, henteu diwatesan.

3. Kumaha cara mayar barang stocking anjeun?

Kirim pesen anjeun langsung.

BALANJA 

1. Kumaha pesenan kuring dikirim (ku saha)?

Pesenan kami dikirim ku panerus anjeun anu ditunjuk, pesen anjeun bakal dikirim salaku pamundut anjeun.

2. Kumaha carana abdi tiasa ngalacak urutan kuring?

Anjeun tiasa ngalacak urutan anjeun sareng manajer akun kami, inpormasi nyukcruk bakal sering diénggalan.

3. Kumaha kuring terang yén order kuring (s) parantos dikirim?

Nalika pesen anjeun dikirim anjeun bakal nampi email konfirmasi kiriman, dikirim ka emai anu anjeun lebetkeun nalika nempatkeun pesen anjeun. Anjeun ogé tiasa ningali patung éta sareng kandang aoocunt kami.

4. Sabaraha lami urutan kuring dugi ka kuring?

icluding kapang buka waktos kabuka, ngecét waragad sareng sajabana kapang anyar kapang buka waktos 40-60 dinten, waktos produksi masal 35-45 dinten, waktos pengiriman 30-45 dinten.

GAWÉ BABARENGAN 

1. Kumaha carana janten agén ekslusif anjeun?

Kerjasama langkung 6 sasih, distributor propésional atanapi whosalers bagian mobil di pasar lokal anjeun.

Hoyong damel sareng urang?