• 01

    Alamat ngadaptar

    116 # Fangzheng Road, Jiujiang Economic and Technological Developmenty Zone, Wuhu City, Anhui

  • 02

    Pagawe

    150 (Téknis & Kualitas Dep.30.Produksi Dep.100) .

  • 03

    Daérah Gedong

    40000㎡ (Total luas produksi base produksi county Wuhu sareng basis produksi Wuhu City)

  • 04

    2017 Nilai Kaluaran

    Langkung Saratus Juta

index_advantage_bn

Produk Anyar

  • Pagawe

  • Tanggal Ngadegkeun

  • Daérah Gedong

  • 2018 Nilai Kaluaran

Naha Pilih Kami

  • Filsafat bisnis perusahaan kuring nyaéta "Karir saé dina ngahususkeun, sareng kasuksésan kahontal ku cara mikir". Kami parantos komitmen kana panilitian sareng pamekaran ros-rosan setir, nyandak téknologi salaku inti. Perusahaan parantos disahkeun ku ISO9000 di 2007, sareng parantos ngahontal sareng nerapkeun manajemen kualitas TS16949 di 2017. Sareng ningkatkeun ka IATF16949 di 2019. Nilai kaluaran 2018 caket $ 15,000,000.00.

Warta