TangRui Oem Ball Joint FOR OPEL-Z12068

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Peryogi Sendi Bola Anyar?

Sendi bola ngagaduhan peran anu penting dina operasi aman setir sareng gantung mobil. Aranjeunna nyambungkeun ros-rosan kemudi kana panangan kontrol. Gabungan bola mangrupikeun bal sareng stop kontak anu fleksibel anu ngamungkinkeun gantung tiasa gerak sareng dina waktos anu sami ngamungkinkeun roda pikeun nyetir. Kusabab gabungan bola tiasa ngalih kana dua arah anu béda sakaligus, gantungna ogé tiasa. Kandaraan mungkin gaduh sababaraha majelis gabungan bola gumantung kana desain sistem gantung anu khusus.

Naon anu nyababkeun sendi bola janten lungse?

Sendi bola bola dirancang pikeun pangsi ngalangkungan sababaraha pesawat. Kusabab sendi bola terus-terusan pangsi dina sudut anu béda, éta tiasa lungsur gancang gumantung kana kabiasaan nyetir anjeun. Gerakan anu teras-terasan didamel ku péngkolan sareng nyetir di jalan anu kasar nyiptakeun gesekan antara kancing bola sareng bantalan. Jalan anu langkung kasar sareng seringna giliran, langkung gancang laju maké dina sendi bola anjeun.

Kurangna pelumasan ogé tiasa nyababkeun sendi bola gancang lungse. Sendi bola dina kaseueuran mobil panumpang sareng truk lampu disegel salami hirup sareng henteu kedah perawatan rutin. Ieu sering disebut sendi "gesekan rendah" kumargi umumna gaduh kancing bola anu digosok sareng bantalan sintétis (sabalikna tina bantalan baja). Desain ieu tiasa ngabantosan ngaleutikan gesekan internal sareng ngamungkinkeun setir langkung lancar.

Sendi bola dina kandaraan anu langkung lami, Nanging, ngandung fittings gajih anu peryogi meryogikeun gajih périodik. Upami sendi bola dina kendaraan anjeun ngandung alat kelengkapan gajih, gun gajih dianggo pikeun rutin nambihan minyak. Ieu bakal ngaleutikan gesekan antara kancing bola sareng bantalan sareng ngabantosan ngabasmi gajih lami sareng rereged anu tiasa ngirangan umur sendi.

Jangka hirup sendi bola tiasa bénten-bénten tina kandaraan kana kandaraan sareng gumantung kana panggunaan, kaayaan jalan sareng paparan jalan Santika, kokotor, keusik sareng uyah. Upami gabungan bola sacara signifikan dipakena sareng parantos ngahontal tungtung umur jasa - éta kedah diganti. Kusabab sambungan bola mangaruhan setir sareng gantung, bagian anu dipakai tiasa ngantunkeun supir dina kaayaan bahaya.

Kumaha cara nyaritakeun sendi bola mana anu goréng?

Aya sababaraha tanda peringatan yén sendi bola anjeun tiasa gagal. Kusabab seueur gejala ieu tiasa janten rupa-rupa hal, langkung saé ngagaduhan mékanika mumpuni mariksa kendaraan anjeun.

Sora

Kanggo kaseueuran jalma, indikasi anu mimiti yén aranjeunna ngagaduhan masalah sareng sendi balna nyaéta sora clunking anu samentawis sareng saderhana anu sumping tina handapeun kendaraan. Sora ieu umumna langkung banter nalika ngalangkungan janggol, pothole atanapi juru juru. Sora na tiasa nyarupaan batur anu mencétan sapotong logam ku palu.

Lila-lila waktu, sora bisa jadi beuki tarik beuki sering. Nyatana, éta sering langkung jelas nalika beurat wahana bergeser sareng balik kana roda - contona nalika nyetir dina liang. Dina sababaraha kasus, éta bahkan tiasa disada siga handapeun handapeun kendaraan anu nabrak kana taneuh.

Setir

Sendi bola anu diasah tiasa mangaruhan setir kendaraan. Supir tiasa merhatikeun setir anu leupas atanapi kaku. Cara sambungan bola pangaruh setir tiasa bénten - sahingga panginten sesah pikeun ngaidentipikasi. Éta pisan gumantung kana cara maké bola. Upami geter karaos dina setir nalika nyetir ka jalan tol anu lempeng sareng lemes - éta tiasa nunjukkeun gabungan bola anu dipakai.

Ban Nganggo

Tanda sanés tina sendi bola anu dipakai nyaéta ban anu henteu rata. Upami ujung luar atanapi batin ban payun nganggo langkung gancang tibatan sesa ban, aya kamungkinan sendi bola dipaké. Upami kadua sisina ngagem langkung gancang tibatan tengahna, éta tiasa janten ban anu kirang inflasi. Cupping dina ujung jero tapak ogé mangrupikeun indikasi sendi bal goréng. Cupping ieu biasana henteu katingali, tapi kedah diperhatoskeun ku noél upami aya panangan anu lumpat ngalangkungan ban. Sambungan bola anu leupas atanapi gagal bakal nyababkeun kendaraan janten teu leres. Kandaraan anu teu cocog leresna bakal nyumbang kana kaayaan ban ban anu dibahas di luhur.

Sendi bola mana anu paling cocog pikeun kendaraan kuring?

Aya sababaraha pabrik gabungan bola kaasup Moog, TRW sareng Driveworks. Gumantung kana jinis kendaraan, kabiasaan nyetir anjeun, kaayaan jalan umum di daérah anjeun sareng faktor sanésna, téknisi mobil otomatis anu mumpuni tiasa nyarankeun jenis sendi bola anu pangsaéna supaya anjeun tiasa ngalih deui. Aya sistem gantung anu béda - sababaraha ngandung sendi bal luhur sareng handap, janten biaya ngagantian tiasa bénten-bénten gumantung kana kendaraan anjeun. Di Tangrui, urang bakal teras-teras nuturkeun pedoman ngagantian bola dina manual pamilik kendaraan anjeun.

Ngaganti sendi bola sanés bagian tina pangropéa rutin anjeun. Nanging, sendi bal kedah diparios numutkeun panyawat anu dijadwalkeun atanapi jarak tempuh mileage, atanapi salami unggal jasa minyak. Sendi bola dina kaseueuran kandaraan anu langkung énggal disegel sareng henteu meryogikeun gajih tambihan.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan sendi bola atanapi hoyong pamariksaan visual pikeun mastikeun kendaraan anjeun dina kaayaan operasi anu aman, mangga ngahubungan kami.

Aplikasi:

1
Parameter Eusi
Jenis Sendi bal
OEM No.  324066
Ukuranna Standar OEM
Bahan --- Cor waja --- Cast-aluminium --- Cast tambaga --- Ductile iron
Warna Hideung
Merek Pikeun OPEL
Jaminan 3taun / 50.000km
Sertipikat IS016949 / IATF16949

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami