Mesin Suku cadang Otomatis Joint Ball Direction Machine Dropping Car Ball Joint-Z12055

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Naon anu dilakukeun sendi bal?

2

Sendi bola mangrupikeun komponén gantung payuneun mobil. Gantung hareup mangrupikeun kompléks kompléks sambungan, sendi, semak sareng bantalan anu ngamungkinkeun roda hareup anjeun ngalih ka luhur sareng ka handap sacara mandiri sareng mengkol ka kénca atanapi ka katuhu babarengan. Sapanjang gerak gantung tiasa maksimalkeun kontak ban sareng jalan pikeun kendali kendaraan anu optimal sareng pakéan ban. Sendi bola mangrupikeun komponén kritis gantung payun anu ngahubungkeun sababaraha tautan sareng ngamungkinkeun aranjeunna ngalih. Sendi bola diwangun ku bal sareng stop kontak anu mirip sareng sendi pinggul awak manusa. Sendi bal tina gantung payun anjeun nyayogikeun gerakan pivoting di antawis knuckles setir sareng panangan kontrol pikeun nyayogikeun anu aman, lemes sareng ngamungkinkeun anjeun persis ngontrol kendaraan anjeun.

Naon sendi bola diwangun?

Sendi bola diwangun ku perumahan logam sareng kancing. Stud tiasa ngayun sareng muterkeun dina perumahan. Bantalan di jero perumahan tiasa diwangun ku logam atanapi plastik. Soketna dieusi gajih pikeun nyayogikeun pelumasan, ngajauhan runtah sareng cai kaluar tina stop kontak, sareng ngajaga operasi bébas sora. Bukaan karét tina gabungan pikeun ngajaga lebu sareng minyak dina seueur sendi bola alat-alat aslina anu dirancang salaku hijian anu disegel. Upami boot pelindung gagal, cai sareng lebu jalan bakal gancang nyababkeun kagagalan gabungan sareng bola. Sababaraha sendi bola aftermarket nganggo desain anu ningkat anu ngamungkinkeun pelumasan pikeun nyiramkeun rereged pikeun manjangan umur mendi.

Naon gejala gabungan bola anu dipakai?

3

Ngajaga segel lebu anu saé sareng pelumasan dina stop kontak penting pikeun ngamaksimalkeun kahirupan sendi bal. Sendi bal anu dianggona nyumbang kana kalonggaran dina gantung payun. Upami kelonggaran parah, supir tiasa aya bewara setir, geter setir, atanapi sora anu henteu biasa tapi sering nyababkeun masalah anu sanés sateuacan ditingali ku supir. Misalna, sendi bola anu dipakena nyegah kendaraan anjeun ngajaga penjajaran roda. Ieu tiasa nyababkeun ban henteu ngajaga kontak anu optimal sareng jalan. Ieu tiasa nyumbang kana ban ban anu kaleuleuwihi, nyingkat umur ban mahal anjeun.  

Naon résiko nyetir kalayan gabungan bola goréng?

Gabungan bola anu dipakai sanés masalah anu kedah diémutan. Upami pakean janten parah, stud tiasa misah ti perumahan hasilna langsung leungitna kendali kendaraan anjeun anu tiasa nempatkeun sadayana dina bahaya. Upami anjeun curiga ngagem sendi bola, anjeun kedahna parios kandaraan anjeun ku mékanika profesional anu ngagaduhan pangalaman diagnosa masalah gantung.

4

Aplikasi:

1
Parameter Eusi
Jenis Sendi bal
OEM NO. 43350-29035
Ukuranna Standar OEM
Bahan --- tuang waja--- Matak-aluminium--- Matak tambaga--- Beusi mulur
Warna Hideung
Merek Kanggo TOYOTA 
Jaminan 3taun / 50.000km
Sertipikat IS016949 / IATF16949

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami