Penjualan mobil anyar Éropa naék ku 1,1% sataun-ka-taun dina bulan Séptember: ACEA

1

Pendaptaran mobil Éropa naék rada dina bulan Séptember, paningkatan munggaran taun ieu, data industri nunjukkeun dinten Jumaah, nunjukkeun pamulihan di sektor otomotif di sababaraha pasar Éropa dimana inféksi coronavirus langkung handap.

Dina Séptémber, pendaptaran mobil anyar naék ku 1,1% sataun-ka-taun janten 1,3 juta kendaraan di Uni Éropa,

Nagara Inggris sareng Asosiasi Perdagangan Bebas Éropa (EFTA), statistik tina Asosiasi Pabrikan Mobil Éropa (ACEA) nunjukkeun.

Lima pasar panggedéna Éropa, Nanging, dipasang hasilna campuran. Spanyol, Inggris sareng Perancis ngalaporkeun karugian, sedengkeun pendaptaran naék di Itali sareng Jérman, data nunjukkeun.

Penjualan Volkswagen Group sareng Renault naék 14,1% sareng 8,1% dina bulan Séptémber, sedengkeun PSA Group ngalaporkeun turunna 14,1%.

Pabrikan méwah dipasang karugian dina bulan Séptember kalayan penjualan BMW turun 11,9% sareng saingan Daimler ngalaporkeun turunna 7.7%.

Dina salapan bulan kahiji taun ieu, penjualan turun ku 29,3% nalika lockdown coronavirus maksa pembuat mobil nutup kamar paméran di Éropa.

Fungsi sareng Kalungguhan

The nyerep shock dipasang antara awak mobil sareng ban, sareng spring. Élastisitas guncangan beueus tina permukaan jalan, tapi, éta nyababkeun kandaraan ngageter kusabab ciri tahanana. Bagian anu fungsina pikeun beueus guncangan disebatkeun salaku "shock absorber", sareng gaya résistansi kentut disebat "kakuatan damping".
Penyerap kejutan mangrupikeun produk kritis anu nangtoskeun karakter mobil urang, henteu ngan ukur ku ningkatkeun kualitas numpak tapi ogé ku fungsina pikeun ngendalikeun sikap sareng stabilitas kendaraan.


Pos waktos: Okt-20-2020