DuckerFrontier: Eusi aluminium otomatis tumuh 12% ku 2026, ngarepkeun langkung seueur panutupan, fenders

2

Hiji studi anyar ku DuckerFrontier pikeun Asosiasi Aluminium ngira-ngira para pembuat mobil bakal ngempelkeun 514 pon aluminium kana kandaraan rata-rata ku 2026, paningkatan 12 persén ti ayeuna.

Éppansi ngagaduhan ramalan anu penting pikeun perbaikan tabrakan, sabab sababaraha komponén bodywork umum diprediksi bakal ngahasilkeun pergeseran anu penting pikeun aluminium.

Dina 2026, éta bakal ampir pasti yén tiung nyaéta aluminium, sareng caket kana artos anu angkat atanapi tailgate, numutkeun DuckerFrontier. Anjeun ngagaduhan kasempetan 1-dina-3 yén fender atanapi panto naon waé dina mobil dealer mobil énggal bakal janten aluminium.

Sareng éta ogé henteu ngaliwat kana parobahan komponén struktural anu dimaksadkeun pikeun ngahasilkeun épisiénsi anu langkung ageung dina kandaraan anu nganggo gas atanapi pikeun ngatur batré model listrik.

"Salaku tekanan konsumen sareng tantangan lingkungan ningkat - kitu ogé panggunaan aluminium otomotif. Paménta ieu nyepetkeun sakumaha karbon low, kakuatan tinggi aluminium anu ngabantosan para pembuat mobil adaptasi sareng tren mobilitas anu énggal, sareng kami nuju ngahasilkeun poténsi pertumbuhan logam dina ruas wahana listrik anu gancang muncul, "Pupuhu Grup Transportasi Aluminium Ganesh Panneer ( Novelis) nyatakeun dina pernyataan Agustus 12. "Penembusan pasar aluminium otomotif terasrasakeun kamekaran taun langkung ti lima taun ka pengker sareng ékspansi diperkirakeun teraskeun dugi ka jalan anu tiasa diproyeksikeun dinten ayeuna. Nalika kendaraan listrik janten langkung saé, panggunaan aluminium anu langkung ageung pikeun manjangan jarak sareng ngabantuan ngimbangan beurat batré sareng biaya bakal mastikeun konsumen tetep bakal tiasa milih mobil sareng truk anu performa tinggi anu aman, pikaresepeun nyetir sareng langkung saé pikeun panangtayungan lingkungan. . "

DuckerFrontier nyarios yén kandaraan rata-rata dina taun 2020 kedahna sakitar 459 pon aluminium, "kendaraan kusabab paningkatan panggunaan lambaran awak otomatis (ABS), sareng casting aluminium sareng ékstrusi, kalayan ngorbankeun nilai konvensional tina waja."


Pos waktos: Okt-20-2020