Penjualan mobil di Cina hérang sabab sesa dunya gumulung tina virus

3

Pelanggan nyarios sareng agén penjualan di dealer Ford di Shanghai tanggal 19 Juli 2018. Pasar mobil dina ékonomi panggedéna di Asia mangrupikeun tempat anu nyalira sabab pandemi ngaleutikan penjualan di Éropa sareng Amérika Serikat Qilai Shen / Bloomberg

Paménta pikeun mobil di Cina badé janten kakuatan, janten pasar mobil dina ékonomi panggedéna di Asia tempat anu hérang sabab pandemi virus corona nyimpen réduksi penjualan di Éropa sareng Amérika Serikat.

Penjualan sedan, SUV, minivan sareng kendaraan serbaguna ucul 7,4 persén dina bulan Séptember ti sataun samemehna janten 1,94 juta unit, ceuk Asosiasi Mobil Panumpang Cina Salasa. Éta kanaékan bulanan katilu lempeng, sareng didorong utamina ku paménta SUV.

Pangiriman kandaraan panumpang ka dealer naék 8 persén janten 2,1 juta unit, sedengkeun total penjualan kendaraan, kalebet truk sareng beus, ngalegaan 13 persén janten 2,57 juta, data anu dikaluarkeun engké ku Asosiasi Pabrikan Mobil Automotif China nunjukkeun.

Kalayan penjualan otomatis di Amérika Serikat sareng Éropa masih kapangaruhan ku COVID-19, ngahirupkeun deui paménta di Cina mangrupikeun kauntungan pikeun pabrik internasional sareng domestik. Ditetepkeun janten nagara munggaran global anu bangkit deui kana level volume 2019, sanaos ngan ukur taun 2022, numutkeun panaliti kalebet S&P Global Ratings.

Otomotif sadunya parantos nanem modal miliaran dolar di Cina, pasar mobil top sadunya saprak 2009, dimana kelas menengah ngembang tapi penetrasi masih relatif handap. Merek ti nagara sapertos Jérman sareng Jepang parantos nyéépkeun pandemi langkung saé tibatan saingan lokalna - pangsa pasar gabungan merek Cina murag kana 36,2 persén dina dalapan bulan kahiji ti puncak 43,9 persén di 2017.

Malah nalika pasar mobil Cina pulih, éta panginten masih nyatet turunna penjualan taunan lempeng katilu na, Xin Guobin, wakil menteri di Kementerian Industri sareng Teknologi Informasi, sa bulan kamari. Éta kusabab turunna beurat anu diderita dina mimiti taun, nalika jangkung wabah.

Paduli, pentingna Cina didorong ku fokusna dina ngabina ékosistem mobil-listrik, pergeseran téknologi di mana para pembuat mobil parantos nanem modal seueur waktos sareng artos. Beijing hoyong kandaraan énergi énggal pikeun nyatakeun 15 persén atanapi langkung pasar dina 2025, sareng sahenteuna satengah tina sadaya penjualan dékade ka payun.

Partai besar NEVs, diwangun ku mobil listrik murni, hibrida plug-in sareng motor sél suluh, naék 68 persén janten 138.000 unit, catetan pikeun sasih Séptémber, numutkeun CAAM.

Tesla Inc., anu ngamimitian pangiriman ti gigafactory Shanghai na di awal taun, ngajual 11.379 kandaraan, turun tina 11.800 dina bulan Agustus, saur PCA. Pabrikan mobil Amérika dina urutan katilu di wholesales NEV bulan kamari, di tukangeun SAIC-GM Wuling Automobile Co. sareng BYD Co., PCA nambihan.

PCA nyatakeun yén ngarepkeun NEVs pikeun ngabantosan kamekaran penjualan otomatis dina kuartal kaopat ku ngenalkeun modél anyar anu kompetitif, sedengkeun kakuatan di yuan bakal ngabantosan biaya lokal.

Penjualan wahana sacara umum pikeun sataun lengkep kedah langkung saé tibatan ramalan sateuacanna pikeun kontraksi 10 persén berkat pamulihan paménta, saur Xu Haidong, wakil kapala insinyur di CAAM, tanpa ngajelaskeun.


Pos waktos: Okt-20-2020